Uw nieuwe badkamer vindt u bij Koolschijn

Voor uw nieuwe badkamer bent u bij Koolschijn aan het juist adres. Het assortiment varieert van een breed scala A-merken tot onze eigen huiscollectie. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en is er voor elk wat wils.

  • Alles voor uw badkamer, van meubels en kranen tot tegels
  • Topkwaliteit A-merken, zoals Geberit, Hansa en Primabad
  • Betaalbare maatwerk badmeubels uit de Koolschijn Collection
  • Voor elke ruimte een passende badkamer
  • Complete ontzorging
Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Leverancier van deze topmerken

Bekijk onze collectie

Ga voorbereid op pad met onze badkamer checklist

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Misschien weet u niet precies wat u wilt, of waar u allemaal aan moet denken. De badkamer checklist zorgt ervoor dat u zich bewust bent van de mogelijkheden. Zo kunt u goed voorbereid op pad.

Ga naar de badkamer checklist

Onze experts geven u graag een persoonlijk advies

Heeft u al een concreet beeld van hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien, of heeft u nog geen idee waar u moet beginnen? Onze adviseurs denken graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en ideeën maken zij een passend ontwerp op maat.

Voorkom teleurstelling en plan van tevoren een persoonlijk adviesgesprek in. Zo weet u zeker dat we uitgebreid de tijd voor u hebben.

Plan uw adviesgesprek in

Showroomaanbiedingen

Met regelmaat worden er showroomopstellingen vervangen om het assortiment up-to-date te houden. Onderstaand treft u de showroomaanbiedingen aan tegen scherpe prijzen. Bent u benieuwd of één van deze opstellingen in uw woning past? Neem contact met ons op, dan bekijken wij graag de mogelijkheden. Uiteraard zijn onze opstellingen ook in de showroom te bekijken.

Bekijk alle showroomaanbiedingen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak