Bad en douche

Een basic handdouche, regendouche met of zonder massagestraal of een mix hiervan? Baden in een moderne, elegante of individuele stijl, ons assortiment biedt een groot scala aan opstellingen om uw idee├źn te prikkelen.

Douches

Een inloopdouche of toch een douchecabine? Een draaideur, een schuifdeur of een vouwdeur? De keuze op het gebied van douchewanden is enorm. En dan hebben het nog niet over de bodem gehad. Zo kunt u kiezen voor een betegelde douchevloer, zodat de doucheruimte overvloeit met de rest, maar u kunt ook kiezen voor een douchevloer of douchebak. Hierbij heeft elke oplossing zijn eigen visuele en praktische eigenschappen.

In woningen zien we al een tijd de invloed van zwart staal. Stalen taatsdeuren, stalen poten van meubels en ga zo maar door. Dit kunt u ook doorvoeren in uw badkamer. Douchewanden en deuren die eruit zien alsof ze van zwart staal zijn, of gaat uw voorkeur toch uit naar chroom of zelfs frameloos? Bij Koolschijn vindt u het allemaal!

Sunshower

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een Sunshower in uw badkamer. Het is een ideale manier om de dag energiek te beginnen of juist ontspannend af te sluiten zonder dat het extra tijd kost. Een Sunshower is te verkrijgen met een zonlicht functie, een infrarood functie of een combinatie hiervan. Beide functies hebben hun eigen voordelen.

Infraroodlicht verbetert de bloedcirculatie en zorgt voor een vermindering van spier- en gewrichtspijn. Dit zorgt onder andere voor een sneller spierherstel na het sporten. Daarnaast heeft het infraroodlicht een positieve uitwerking op reumatische klachten. Ook zonder lichamelijke klachten is infraroodlicht een aangename aanvulling voor de badkamer. De warmte laat het lichaam ontspannen waardoor u beter tot rust kunt komen en het heeft invloed op de huid. De warmte van infrarood zorgt voor een dieptereiniging wat resulteert in een stralende huid.

Het gedoseerde UV-licht biedt vele voordelen voor het lichaam. Zo houdt het UV-licht uw vitamine D jaarrond op peil. Vitamine D speelt een belangrijke rol bij het reguleren van het immuunsysteem, maar het zorgt ook voor sterkere botten en tanden. Daarnaast heeft het licht een positief effect op de aanmaak van het geluk hormoon endorfine. Dit vermindert stress en laat je fitter en vitaler voelen. Een ander voordeel is dat het een positief effect kan hebben op verschillende huidaandoeningen.

Ligbaden

Kiest u voor eenvoud of wilt u juist luxe? Ligbaden zijn er in diverse soorten en maten. Zo kan er bijvoorbeeld onderscheid gemaakt worden tussen een vrijstaand ligbad, een bad dat tegen de wand staat of een combinatie hiervan.

Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze, welke dit ook is: de aanschaf van een bad of douche bij Koolschijn biedt u zeker een groot plezier!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak