Uw nieuwe keuken vindt u bij Koolschijn

Voor uw nieuwe keuken bent u bij Koolschijn, tevens bekend als SieMatic Huis Delft, aan het juist adres. Wij presenteren u in de showroom de SieMatic Collectie, het internationaal erkende topmerk van de keukenmarkt. Dit wordt aangevuld met onze eigen Koolschijn huiscollectie. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is voor elk wat wils. Bekijk online de collectie of bezoek onze showroom en ontdek onder andere de 3 stijlwerelden van SieMatic.

  • Alles voor uw keuken, van meubels tot apparatuur
  • Topkwaliteit A-merken, zoals SieMatic, Miele, Siemens en Bora
  • Voor elke ruimte een passende keuken
  • Complete ontzorging
Bezoek de showroom

Onze merken

Bekijk onze collectie

Ga voorbereid op pad met onze keuken checklist

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Misschien weet u niet precies wat u wilt, of waar u allemaal aan moet denken. De keuken checklist zorgt ervoor dat u zich bewust wordt van de mogelijkheden. Zo kunt u goed voorbereid op pad.

Ga naar de keukenchecklist

Onze experts geven u graag een persoonlijk advies

Heeft u al een concreet beeld van hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien, of heeft u nog geen idee waar u moet beginnen? Onze adviseurs denken graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een passend ontwerp op maat.

Voorkom teleurstelling en plan van tevoren een persoonlijk adviesgesprek in. Zo weet u zeker dat we uitgebreid de tijd voor u hebben.

Plan uw adviesgesprek in

Showroomaanbiedingen

Met regelmaat worden er showroomopstellingen vervangen om het assortiment up-to-date te houden. Onderstaand treft u de showroomaanbiedingen aan tegen scherpe prijzen. Bent u benieuwd of één van deze opstellingen in uw woning past? Neem contact met ons op, dan bekijken wij graag de mogelijkheden. Uiteraard zijn onze opstellingen ook in de showroom te bekijken.

Bekijk alle showroomaanbiedingen

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak