Apparatuur

Voor een uitgebreid assortiment keukenapparatuur van standaard magnetron tot wijnkoeler bent u bij Koolschijn aan het juiste adres! Keukenapparatuur is niet alleen functioneel, het oog wil ook wat. Hiernaast biedt het gebruik van een Quooker, het koken met een stoomoven of het maken van een cappuccino met een koffiemachine niet alleen gemak maar ook plezier!

Kookplaten en afzuiging

Wilt u koken op gas of op inductie? Koken op inductie is momenteel de populairste manier van het koken op kookplaten. Bij een inductiekookplaat komen de voordelen van gas en keramisch koken samen. Door middel van een magnetisch veld in combinatie met de juiste pannen ontstaat er warmte. Hierdoor kan de plaat alleen opwarmen als er een pan op staat. De plaat regeert vrijwel net zo direct als een gaskookplaat, waardoor u vliegensvlug kokend water heeft, maar de plaat ook snel weer is afgekoeld. Door de glazen plaat, is deze makkelijk schoon te maken.

De laatste jaren hebben er veel veranderingen plaats gevonden op het gebied van luchtafzuiging. Naast de functionaliteit wordt design steeds belangrijker op het gebied van afzuigkappen. Verder wordt de traditionele wandschouwkap steeds vaker vervangen door een kookplaat met afzuiging, zoals de BORA.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Ovens en magnetrons

Voor u een oven kiest is het belangrijk om na de denken over hoe u het apparaat wilt gebruiken. Zo zijn er modellen met bak- stoom en magnetronfunctie, of een combinatie hiervan. Staat u graag in de keuken of kookt u vaak uitgebreid? Dan kunt u ook overwegen om meerdere apparaten te combineren.

Ovens zijn verkrijgbaar in een standaard hoogte van 45 cm en 60 cm. Magnetrons zijn over het algemeen wat kleiner, die zijn ca. 38 cm hoog. Als u twijfelt over de juiste grootte, dan kan het ontwerp van de keuken hierin doorslaggevend zijn.

Apparatuur ovens

Koelkasten en vriezers

Een vrijstaand apparaat of ingebouwd, een koel-vriescombinatie of toch liever apart? Koelkasten en vriezers zijn in allerlei afmetingen en combinaties. Daarnaast kan een goede koeling zelfs zorgen voor een extra lange houdbaarheid van uw boodschappen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij koelkasten met een 0-gradenzone. In deze speciale zone is de temperatuur lager dan in de rest van de koelkast, rond de 0 graden. Daarnaast is de vochtigheidsgraad hoger, wat resulteert in producten die langer vers zijn.

Een optie die vooral voor gemak zorgt is noFrost. Een vriezer met noFrost is voorzien van een speciale sensor. Door verschillende informatie te verzamelen wordt voorkomen dat er overmatige vochtafzetting plaatsvind. Hierdoor is er geen opbouw van ijs, wat ervoor zorgt dat de vriezer nooit meer ontdooid hoeft te worden.

Apparatuur hyperfresh

Vaatwassers

De vaatwasser is een apparaat dat je normaal gesproken niet ziet, doordat deze tegenwoordig bijna altijd volledig geïntegreerd zijn. Dat maakt het niet minder belangrijk om stil te staan bij de verschillende opties. Een vaatwasser zorgt tenslotte voor een hoop gemak.

Qua opties kunt u bijvoorbeeld denken aan hoe u uw bestek wilt opbergen, in een besteklade of toch liever een mandje? Daarnaast bieden vaatwassers diverse opties. Hierbij kan je denken aan kenmerken zoals het aantal programma’s, geluidsniveau, verbruik en een led indicator die de tijd op de vloer weergeeft. Verder kan er onderscheid gemaakt worden in de hoogte van een vaatwasser, er zijn hoge en lage modellen te verkrijgen. De mogelijkheden hiervoor zijn wel deels afhankelijk van het keukenontwerp.

Apparatuur vaatwasser

Kranen en spoelbakken

De kraan en spoelbak gebruikt u waarschijnlijk het meeste van allemaal. Niet alleen tijdens het koken, maar meerdere keren gedurende de dag.

Kranen zijn er in diverse varianten te verkrijgen. De standaard mengkraan zult u ongetwijfeld kennen. Heeft u al gedacht aan een kraan met flexibele uittrekslang of een Quooker met kokend water functie? Naast de diverse functies zijn kranen tegenwoordig ook in allerlei kleuren te verkrijgen. Van chroom, tot RVS tot zwart en goud.

Cube 0853 lr

Bijzondere apparaten

Naast de hoofdapparatuur zijn er ook luxe apparaten te verkrijgen. Hierbij kunt u denken aan een wijnkoeler, een inbouw koffiemachine, een warmhoudlade of een bruisend water functie.

Onze verkoopadviseurs laten u graag de vele mogelijkheden zien en helpen u bij het maken van een keuze.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak