Voor nieuwe tegels bent u bij Koolschijn aan het juiste adres

Een toiletruimte, een volledige badkamer of een vloer betegelen? Dat is bij Koolschijn geen probleem. Wij hebben een breed assortiment met keramische tegels in alle soorten en maten. Al onze tegels zijn geschikt voor elke binnenruimte, óók voor badkamers.

  • Groot assortiment topkwaliteit tegels
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • topkwaliteit A-merken, zoals Pamesa en Aparici
  • Tegels in alle kleuren, maten en stijlen
Bezoek de showroom

Leverancier van deze topmerken

Bekijk onze collectie

Ontdek de voordelen van tegels

Tegels bieden veel voordelen en ze zijn te krijgen in diverse unieke uitstralingen. Zo zijn tegels in allerlei formaten en kleuren te vinden en zijn ze heel gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk hier de voordelen van tegels

Bezoek onze showroom

Breng een vrijblijvend bezoek aan onze showroom en laat u inspireren. Wij hebben niet alleen een grote tegelafdeling, maar ook onze showroombadkamers en keukens zijn voorzien van tegels. Hierdoor bied onze showroom de perfecte gelegenheid om ideeën op te doen.

Voorkom teleurstelling en plan van tevoren een persoonlijk adviesgesprek in. Zo weet u zeker dat we uitgebreid de tijd voor u hebben.

Plan uw adviesgesprek in

Showroomaanbiedingen

Met regelmaat worden er showroomopstellingen vervangen om het assortiment up-to-date te houden. Onderstaand treft u de showroomaanbiedingen aan tegen scherpe prijzen. Bent u benieuwd of één van deze opstellingen in uw woning past? Neem contact met ons op, dan bekijken wij graag de mogelijkheden. Uiteraard zijn onze opstellingen ook in de showroom te bekijken.

Bekijk alle showroomaanbiedingen

De tegels van Koolschijn zelf ervaren?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak