Afspraak maken
Producten header

Wandtegels

Tegels kiest u niet voor niets. Ze bieden duidelijk praktische voordelen boven andere materialen. Zo hebben tegels een lange levensduur omdat ze keihard en slijtvast zijn. En een betegelde ruimte is hygiënisch en goed schoon te houden.

Met de tegels van Koolschijn haalt u het beste in huis. Ze zijn niet alleen mooi; ze voldoen ook aan strenge kwaliteitseisen.

Details

Wandtegels picture 1 Wandtegels picture 2 Wandtegels picture 3 Wandtegels picture 4 Wandtegels picture 5
Producten header

Vloertegels

Vloertegels zijn makkelijk in gebruik. Een tegelvloer is tijdloos en past in elk interieur. Vloertegels zijn erg hygiënisch, praktisch, sterk, duurzaam en gemakkelijk in het onderhoud. Een dweil met de juiste reinigingsmiddelen is vaak voldoende. Daarnaast zijn vloertegels kras- en stootbestendig en werkt een tegelvloer ideaal in combinatie met een vloerverwarming. Steen is een goede warmtegeleider en zorgt dat u optimaal rendement haalt uit het warmte element.

In de showroom van Koolschijn in Delft kunt u vloertegels in alle maten, stijlen, designs en kleuren bekijken. Zo kunt u een keuze maken in de sfeer van de vloertegel waarin u zich het prettigst voelt. In onze ruime showroom helpen wij u graag om tot de juiste keus te komen. Ons vakkundig personeel vertelt u graag alles over de verschillende kwaliteiten, eigenschappen, prijzen, verwerkingsmethodes, afwerking en onderhoud.

Details

Vloertegels picture 1 Vloertegels picture 2 Vloertegels picture 3 Vloertegels picture 4 Vloertegels picture 5
Producten header

Houten vloeren

Kies een parketvloer die bij u past.

Maak kennis met de veelzijdige collectie houten vloeren bij Koolschijn. Onze parketvloeren zitten vol karakter en zijn van nature mooi en warm. De authentieke houten vloeren bij Koolschijn zijn geschikt voor elke ruimte in uw huis, zoals de woonkamer, slaapkamer tot aan de kinderkamer. Ook zijn de ruimtes die intensief worden belopen geen probleem voor onze vloeren. De unieke collecties hebben elke eigen specifieke kenmerken, met een geheel eigen sfeer. Dat is wat de houten vloer bij Koolschijn zo bijzonder maakt.

Koolschijn biedt u verschillende stijlgroepen aan zoals:
Sfeervolle parketvloeren kenmerken zich door nerven noesten of juist als robuuste vloer met warme tinten. Het geeft uw interieur een rustieke basis, waar u zich direct thuis voelt.

Klassiek parketvloeren zijn herkenbaar aan hun stijlvolle patronen, rijke kleuren en geven uw interieur een chique, elegante uitstraling. Deze stijl weerspiegelt de grandeur van vroeger, maar kan ook op een heel eigentijdse manier worden ingevuld.

Moderne parketvloeren van eenvoudige lifestyle tot trendy design vloeren. In een modern interieur past een houten vloer met een egale structuur.

Details

Houten vloeren picture 1 Houten vloeren picture 2 Houten vloeren picture 3 Houten vloeren picture 4 Houten vloeren picture 5
Producten header

Houtlook tegels

Tegels met een moderne interpretatie van natuurlijk hout.

Koolschijn presenteert u natuurlijke materialen om uw interieur en exterieur te intensiveren. Doordrongen met schoonheid en kracht, zijn de houtlook tegels bij Koolschijn ideaal voor uw hedendaagse leven. Verschillende kleuren en texturen die doen denken aan de nerven van hoge klasse hout en dit combineert om Houtlook tegels te creëren met een natuurlijke aantrekkingskracht, klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Ziet u het verschil?
Houtlook tegels is voor wat betreft kleur en structuur bijna niet van echt hout te onderscheiden. De tegels zijn vrijwel allemaal gekalibreerd en daardoor met weinig voeg te leggen. Dit komt de echtheid duidelijk ten goede. Want hoe strakker de tegels tegen elkaar aan kunnen worden gelegd, hoe meer het op echt hout lijkt.

Voordelen van een houtlook tegelvloer tegenover echt hout:
Een Houtlook tegelvloer kent nauwelijks slijtage en neemt geen vocht op. Hierdoor is er een minimum aan onderhoud nodig. Hierdoor hoeft u de vloer niet te behandelen, schuren en te oliën.
Daarnaast is de vloer zeer eenvoudig te reinigen. Houtlook vloertegels kunnen zeer strak gelegd worden waardoor er nauwelijks sprake is van voegen. De vloertegels zijn een een flink aantal lengtes en maten leverbaar.

In tegenstelling tot echt hout, genieten houtlook tegels van de voordelen van normale tegels. Natuurlijk heeft het wel die warme uitstraling die echt hout ook heeft en zijn houtlook tegels niet van echt hout te onderscheiden.

Tevens kunt u onder een houtlook tegelvloer wel vloerverwarming plaatsen. Bij echt hout kan dit niet.

Bij reparatie van houtlook tegels of verbouwing is er geen verschil te zien tussen de oude en nieuwe delen, omdat de vloerdelen niet verkleuren en geen slijt plekken vertoont.

Details

Houtlook tegels picture 1 Houtlook tegels picture 2 Houtlook tegels picture 3 Houtlook tegels picture 4 Houtlook tegels picture 5
Producten header

Buitentegels

Bij Koolschijn leveren wij hoge kwalitatieve tegels voor buiten.

Koolschijn hoopt u te kunnen inspireren met onze collectie, zodat u alle mogelijkheden kunt benutten om uw eigen droomtuin te creëren. Enkele voorbeelden van onze collectie:
Natuurstenen - De luxueuze uitstraling van natuursteen is uniek. Elke steen is anders en het geheel is onnavolgbaar en niet kopieerbaar. Een echte blikvanger in iedere tuin en voor elke stijl een passen product. De degelijkheid van natuursteen als bouw- en afwerkmateriaal is als sinds de oudheid bekend en uiteraard heden ten dage nog steeds onverminderd van toepassing.
Keramische tegels - Keramische tegels zijn kleurecht, zuur en chemicaliënbestendig, zeer onderhoudsvriendelijk en het uiterlijk zal in de loop der tijd niet of nauwelijks veranderen. Bij verglaasde vloertegels is het wel belangrijk schurende vervuiling, zoals scherp zand, regelmatig te verwijderen.

Details

Buitentegels picture 1 Buitentegels picture 2 Buitentegels picture 3 Buitentegels picture 4 Buitentegels picture 5
Producten header

Vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming, omdat dit nou eenmaal het hoogste comfort biedt. Met vloerverwarming komt u bij de meest ideale temperatuur verdeling in uw woon- en werkomgeving.

Voordelen van vloerverwarming voor u op een rij:

- De opbouw van de warmte gaat van de vloer naar het plafond, op leefhoogte is de temperatuur dus het aangenaamst.
- Geen zichtbare verwarmingselementen in uw woonkamer. Dit is niet alleen mooier, maar geeft ook ruimtewinst.
- Energiebesparend! De temperatuur kan 1 à 2 graden lager ingesteld worden.
- Een uitkomst voor mensen met allergieproblemen of astma. Het systeem reduceert de kans op huisstofmijt, geeft minder stofcirculatie en een betere luchtvochtigheid.

Als u bij Koolschijn vloerverwarming koopt krijgt u deze met de revolutionaire inslijpmethode. De sleuven in uw vloer voor de verwarmingsbuizen worden door een daarvoor gepatenteerde machine die, zonder dat daarbij stof vrijkomt, geslepen. Door sleuven in uw vloer te maken hoeft er geen extra laag te worden aangebracht en wordt uw vloer dus niet verhoogt. U krijgt daarom niet te maken met deurhoogtes die moeten worden aangepast of een aanrechtblad dat ineens niet meer de juiste hoogte heeft.

Een ander voordeel is dat de verwarmingsbuizen direct onder de vloerafwerking liggen. Dat maakt dat de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen is dan bij traditionele systemen. En dat scheelt natuurlijk weer in energieverbruik en in uw portemonnee.

Details

Vloerverwarming picture 1 Vloerverwarming picture 2 Vloerverwarming picture 3 Vloerverwarming picture 4 Vloerverwarming picture 5

Wilt u niets missen? schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief:

Het emailadres klopt niet. Controleer het en probeer het nogmaals.
Er ging iets mis, probeer het nog eens.
U heeft zich succesvol aangemeld.

© 2022 Koolschijn

Siematic Logo
 
sluiten afspraak Maak een afspraak of bel 015 - 251 71 71

Geef aan wanneer u een afspraak wil plannen

Vul onderstaande gegevens in zodat we u zo goed als mogelijk van dienst kunnen zijn.
Uw bericht is verstuurd. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Er zijn fouten opgetreden in het formulier. Controleer de velden en probeer het nogmaals.


* Verplicht in te vullen