Afspraak maken

Service en onderdelen

Keuken
Koolschijn Collection

Stel uw vraag met het contactformulier.

SieMatic

Stel uw vraag met het contactformulier.

Apparatuur

SERVICE.

Op de website www.bauknecht.nl/service/serviceafspraak-maken of via telefoonnummer 076-5306400 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Bauknecht aanvragen, op de datum dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en Bauknecht zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN.

Op de website www.bauknecht.nl/service/onderdelen-bestellen kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen en accessoires voor uw Bauknecht apparatuur. Op de website wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

SERVICE

Op de website www.bauknecht.nl/service/serviceafspraak-maken of via telefoonnummer 076-5306400 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Whirlpool aanvragen, op de datum dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en Whirlpool zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN

Op de website www.bauknecht.nl/service/onderdelen-bestellen kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen en accessoires voor uw Whirlpool apparatuur. Op de website wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

ABK

SERVICE.

Via telefoonnummer 0314-320910 of emailadres info@abk-innovent.nl kunt u een servicebezoek van één van de technici van ABK aanvragen.

ONDERDELEN.

Om het voor u makkelijker te maken om reserve - of vervangingsonderdelen te bestellen voor uw ABK InnoVent producten heeft ABK InnoVent een aantal producten toegevoegd aan hun webshop. U vindt hier producten voor uw afzuigkap, werkblad, spoelbak en i-Cooking kookplaten. https://shop.abk-innovent.com/

AEG

SERVICE.

Op de website van AEG of via telefoonnummer 0172-468468 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van AEG aanvragen.

ONDERDELEN.

In de AEG Shop kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen, accessoires en onderhoudsmiddelen voor uw AEG apparatuur.

Atag

SERVICE.

Op de website www.atagservice.nl of via telefoonnummer 0900-555 00 01 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van ATAG aanvragen, op de datum dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en ATAG zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN.

Op de website www.keukenserviceshop.nl kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen en accessoires voor uw ATAG apparatuur. Op de website wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

Bora

SERVICE.

Door gebruik te maken van het mail adres service@bora.com kunt u een servicemelding plaatsen. BORA zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.

ONDERHOUDSADVIES:
Afhankelijk van het gebruik, zal de filter wekelijks schoon gemaakt moeten worden, om te voorkomen dat deze dicht gaat zitten.
Uiteraard is het filter vaatwasbestendig.

Boretti

SERVICE.

Op de Boretti website of via telefoonnummer 020-436 35 25 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Boretti aanvragen.

ONDERDELEN.

In de Boretti webshop kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder accessoires en onderhoudsmiddelen voor uw Boretti apparatuur.

Bosch

SERVICE.

Op de website www.bosch-home.nl/service/reparaties-en-service-afspraak of telefoonnummer 088-4244010 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Bosch aanvragen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en Bosch zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN.

In de Bosch eShop, www.bosch-home.nl/store/ kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen, accessoires en onderhoudsmiddelen voor uw Bosch apparatuur. Binnen de eShop wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

Constructa

SERVICE.

Op de website www.constructa.com/nl/service of telefoonnummer 088-4244080 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Constructa aanvragen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en Constructa zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN.

In de Constructa eShop, www.constructa-eshop.com/eshop/constructa/nl/indexa.htm kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen, accessoires en onderhoudsmiddelen voor uw Constructa apparatuur. Binnen de eShop wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

Damixa

SERVICE.


Op de websites www.damixa.nl/Service1 en www.damixa.nl/Brochures kunt u al veel informatie vinden op het gebied van serviceproblemen. Mocht u er hier niet uitkomen, kunt u altijd contact opnemen via info@damixa.nl of telefoonnummer 0546-549345.

Etna

SERVICE.

Op de website www.etnaservice.nl of via telefoonnummer 0900-555 00 02 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van ETNA aanvragen, op de datum dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en ETNA zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN.

Op de website www.keukenserviceshop.nl kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen en accessoires voor uw ETNA apparatuur. Op de website wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

Franke

SERVICE.

Op de website Franke service of via telefoonnummer 0492-585121 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Franke aanvragen.

ONDERDELEN

Op de website Franke webshop kunt u terecht voor onderdelen of toebehoren.

Gaggenau

SERVICE.
Op de website www.gaggenauservice.nl/Default.aspx of telefoonnummer 088-4244030 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Gaggenau aanvragen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en Gaggenau zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.

ONDERDELEN.
In de Gaggenau eShop, www.gaggenau-eshop.com/eshop/gaggenau/nl/indexa.htm kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen, accessoires en onderhoudsmiddelen voor uw Gaggenau apparatuur. Binnen de eShop wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

Grohe

SERVICE.

Op de website Grohe service of telefoonnummer 079 368 0133 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Grohe aanvragen.

Itho Daalderop

SERVICE.

Op de website www.ithodaalderop.nl/aanmelden-storing-kokendwatersysteem-0 of telefoonnummer 010-427 85 94 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Itho Daalderop aanvragen.

Liebherr

SERVICE.

Op de website www.koelen.nl/servicetelefoonnummer 0297 – 23 99 55 of via email td@buram.nl kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Liebherr aanvragen. Op werkdagen zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.


ONDERDELEN.

Voor vragen over of levering van onderdelen en accessoires kunt u op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur bellen naar onze afdeling onderdelen 0297 – 23 99 66 of een email sturen naar onderdelen@buram.nl

Miele

SERVICE.

Op de website Miele service kunt u terecht voor onderdelen en accessoires.

Novy

VEELGESTELDE VRAGEN.

Op de website www.novynederland.nl/service-support.html onder de kop “Veelgestelde Vragen”, kunt u antwoorden vinden op praktische zaken, zoals het reinigen van een afzuigkap of het vervangen van een filter. 


SERVICE.

Op de website www.novynederland.nl/service-support/aanvraagformulier.html of via telefoonnummer 088-0119110 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Novy aanvragen.


ONDERDELEN.

In de webshop kunt u filters, accessoires, onderdelen en onderhoudsmiddelen verkrijgen voor uw Novy- of Itho afzuigkap. www.novynederland.nl/webshop.html

Pelgrim

SERVICE.

Op de website www.pelgrimservice.nl of via telefoonnummer 0900-555 00 03 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van PELGRIM aanvragen, op de datum dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en PELGRIM zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN.

Op de website www.keukenserviceshop.nl kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen en accessoires voor uw PELGRIM apparatuur. Op de website wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

PITT Cooking

Middels de website van PITT cooking kunt u een service melding doorgeven. Klik hier voor dit formulier

Uiteraard is dit ook mogelijk met het telefoonnr. 088 - 088 70 70.

Bij product downloads kunt u de garantievoorwaarden en montage handleiding vinden.

Quooker

SERVICE.

Op de website www.quooker.nl/nl/service kunt u veel antwoorden vinden betreffende uw Quooker. Mocht u toch een servicebezoek willen aanvragen kan dit via service@quooker.nl of via telefoonnummer 0180-420488.

Siemens

SERVICE.

Op de website www.siemens-home.nl/service of telefoonnummer 088-4244020 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Siemens aanvragen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en Siemens zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.

Smeg

SERVICE.
Op de website www.smeg.nl/service-verzoek/ kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van SMEG aanvragen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt. 
Telefonisch kan dit via 020-4490120, optie 2

ONDERDELEN.

Via de website: 
www.smeg.nl/services/onderdelen/

Wave Kitchen Products (WKP)

SERVICE.

Op het telefoonnummer 0162-472626 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van WKP aanvragen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Werkbladen
Dekker Zevenhuizen

Neem contact op via het contact formulier

Jetstone

Neem contact op via het contact formulier

Reyndesign

Neem contact op via het contact formulier

Topline werkbladen

Neem contact op via het contact formulier

v. Gils

Neem contact op via het contact formulier

Wilt u niets missen? schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief:

Het emailadres klopt niet. Controleer het en probeer het nogmaals.
Er ging iets mis, probeer het nog eens.
U heeft zich succesvol aangemeld.

© 2022 Koolschijn

Siematic Logo
 
sluiten afspraak Maak een afspraak of bel 015 - 251 71 71

Geef aan wanneer u een afspraak wil plannen

Vul onderstaande gegevens in zodat we u zo goed als mogelijk van dienst kunnen zijn.
Uw bericht is verstuurd. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Er zijn fouten opgetreden in het formulier. Controleer de velden en probeer het nogmaals.


* Verplicht in te vullen