SieMatic Urban

Na Pure en Classic laat SieMatic u graag kennis maken met de derde lifestyle: "Urban" Deze stijl is geïnspireerd op de verbinding tussen stad en land, oud en jong, nostalgisch en modern.

Ongebruikelijke contrasten

Pure interpreteert moderne ontwerp thema's en Classic weerspiegelt de wereld van traditioneel design. Ook Urban speelt in op inspiratie bij het plannen van uw nieuwe keuken. SieMatic Urban staat voor ongebruikelijke contrasten tussen zorgvuldig geselecteerde objecten en vrijstaande eenheden.

SieMatic Urban is een individuele keukenstijl die klassieke en moderne designelementen combineert. Met actuele, karaktervolle stijleigenschappen: warm en gezellig, levendig en jong. "City" staat hier voor puristisch en strak, "Country" voor landelijk, natuurlijk en een vleugje nostalgie.

Urban past zich soepel aan bij het veranderende leven van jonge mensen, van tweeverdieners tot gezin met opgroeiende kinderen. Een ideaal keukenprogramma voor praktisch ingestelde mensen die van sfeer houden. Graag laten wij u in onze showroom kennismaken met het keukenprogramma SieMatic Urban.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak