SieMatic Pure

Geef het genieten in uw leven precies de gewenste ruimte. De SieMatic lifestyle: Pure, opent een schat aan creatieve mogelijkheden. Met ruimteconcepten waarin de functies van de keuken perfect en subtiel zijn geïntegreerd in de architectuur. Het elegante, minimalistische design van de meubelen uit de SieMatic lifestyle Pure brengt tot uitdrukking wat werkelijk belangrijk is: de blijvende waarde van de geselecteerde materialen en de precieze afwerking tot in het kleinste detail.

Individueel Design van SieMatic

De moderne keuken als een eiland van rust. Door in het ontwerp alle overbodigheden weg te laten, krijgen de mooie materialen meer aandacht. Ontdek meer over modern keukendesign van SieMatic Pure.

Greeploze keukens zijn van deze tijd, maar SieMatic maakt die al sinds 1960. Alle SieMatic ervaring vindt u terug in de SieMatic S2. Mooi van buiten maar ook van binnen, in de laden, uittrekelementen en kastinterieurs. De uitzonderlijke kwaliteiten van de SieMatic S2 ervaart u pas goed in de showroom, als u in deze keuken staat. Puur design, geavanceerde techniek, ongekende luxe en een rijke uitstraling.

SieMatic SLX

Onderdeel van SieMatic Pure is SLX. Dit is de nieuwste lijn van SieMatic. Een greeploze keuken met een luxe uitstraling en een elegant lijnenspel. Deze SieMatic lijn is tijdloos, hedendaags en kenmerkt zich door de vernieuwde greeplijst en greeplijstverlichting.

De vernieuwde greeplijst is hét middelpunt van SieMatic SLX. De greeplijst staat onder een hoek, waardoor het zwevende effect van het werkblad wordt versterkt. Het materiaal van de greeplijst loopt door op de bovenzijde van de fronten. Dit zorgt voor een fijne grip en een verfraaide uitstraling. Daarnaast kan de greeplijst voorzien worden van verlichting. Het led-licht kan qua licht-temperatuur en licht-sterkte aangepast worden. Op deze manier bepaal je zelf de gewenste sfeer.

De nieuw ontworpen greeplijst zorgt er samen met de greeplijstverlichting voor dat het strakke lijnenspel wordt benadrukt. Hiermee kan zowel horizontaal als verticaal de nadruk gelegd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak