Meubels en wastafels

Koolschijn biedt u de keuze uit tal van functionele modellen, van zuivere eenvoud in een prijsbewuste uitvoering tot stijlvolle elegantie in een comfortabele en luxe badkamer. De warme uitstraling geeft uw badkamer een uniek karakter. Aan u om er nog jarenlang van te genieten!

Badkamermeubel

Badkamermeubels zijn in er allerlei soorten en maten te vinden. Ons assortiment bevat brede meubels maar ook smal, met laden, met deuren en met open vakken. Met onze Koolschijn Collection kunnen wij betaalbaar maatwerk leveren. Ook op het gebied van afwerking is de keuze enorm. Zo kunnen wij gelakte, massief houten, gefineerde en kunststof meubels leveren. Meubels met een kunststof afwerking zijn er in allerlei verschillende looks. Natuurlijk zijn er neutrale kleuren in zowel mat als glans, maar ook hout, marmer, terrazzo en beton behoren tot de opties. Je kan het zo gek niet bedenken of het is er. Zo is er altijd wel een meubel te vinden dat voldoet aan uw wens.

Wastafels

Gaat u voor praktisch, voor stijl of een combinatie hiervan? Op het gebied van wastafels kan er onderscheid gemaakt worden tussen vrij hangende wastafels, wastafelbladen, waskommen en opzetwastafels. Elk soort wastafel heeft zijn eigen voor-en nadelen. Zo mist een vrij hangende wastafel opbergruimte, maar is daarentegen wel minder massief dan een wastafel op een meubel. Een wastafelblad is makkelijker in onderhouden dan een opzetkom, doordat deze minder hoekjes en randen heeft. Daarentegen is de opzetkom wel erg populair vanwege de exclusieve en luxe uitstraling.

Naast onze maatwerk meubels uit de Koolschijn Collection kunnen wij ook maatwerk wastafels realiseren. Deze kunnen wij laten maken van zowel graniet als composiet. U bepaald zelf het formaat, de dikte en de grootte van de spoelbak. Daarnaast kunt u uit een grote selectie kleuren kiezen.

Onze verkopers laten u graag alle voor- en nadelen zien, om een meubel en wastafel te vinden die het beste bij u past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak