Kranen

Op zoek naar een opbouwkraan óf juist een inbouwkraan. De collectie van Koolschijn biedt een ruime keus aan opties. De vele elegante oplossingen en opvallende producten maken ons aanbod compleet.

Gekleurde kranen

Waar voorheen de meeste kranen chroom waren, is er tegenwoordig veel meer keus op het gebied van kleur en afwerking. Mat, glans en brushed steel, alle opties behoren tot het ruime assortiment van Koolschijn. Chroom en RVS kranen zien we nog steeds veel terug in het interieur, maar zwart is ook niet meer weg te denken.

Opbouwkranen

Het voordeel van een opbouwkraan is een eenvoudige montage. Er is geen hak- en breekwerk nodig en eventuele lekkages zijn redelijk makkelijk te verhelpen.

Staande kranen

Een staande kraan wordt met name toegepast bij vrijstaande baden. Doordat een bad los in de ruimte staat, is er niet altijd een muur aanwezig waar de kraan aan bevestigd kan worden. Een staande badkraan is hiervoor de ideale oplossing.

Xenz Michelle Solid Surface

Inbouwkranen

Een inbouwkraan zorgt voor een stijlvolle uitstraling met karakter. Momenteel zijn inbouwkranen erg populair, omdat ze de ruimte een moderne en luxe look geven. Alleen de essentiële onderdelen zijn zichtbaar, alle overige onderdelen zitten ingebouwd in de muur. Daarnaast zorgt een inbouwkraan ervoor dat bijvoorbeeld de wasbak makkelijk schoon te houden is, doordat hier meer ruimte overblijft.

Met veel enthousiasme vertellen onze verkopers graag meer over de keuze, comfort, veiligheid en duurzaamheid van de kranen, volledig afgestemd op de wensen van u als klant.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak