Toilet en fontein

Wij bieden u de keuze uit een brede sortering aan fonteinen en toiletten, waarbij voor elke wens een oplossing is. Of dit nu is voor uw badkamer of voor ‘het kleinste kamertje’.

U zou verwachten dat de opties voor een nieuw toilet niet heel breed zijn. Maar niets is minder waar. Net als met douches en meubels is er op het gebied van toiletten een zeer gevarieerde keuze. Zo kunnen we bijvoorbeeld onderscheid maken tussen een toilet met of zonder (rimless) spoelrand en een met diepspoel- of vlakspoeltoilet.

Douchetoilet

Wilt u luxe combineren met persoonlijke hygiëne? Dan is een douchetoilet echt iets voor u. Een douchetoilet is een toilet en een bidet in één. Multifunctioneel dus en in het eerste oogopslag niet te onderscheiden van een normaal toilet. Een douchetoilet is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook heel hygiënisch. Door te reinigen met water, bespaart u toiletpapier en wordt het onderlichaam beter gereinigd. De optionele ingebouwde föhn maakt het helemaal compleet. De warmeluchtföhn met instelbare temperatuur zorgt voor een zachte droging. Daarnaast hoeft u uw handen niet meer te gebruiken, zodat deze schoon blijven.

Heeft u nog nooit een douchetoilet gebruikt en bent u benieuwd of het iets voor u is? In ons gastentoilet kunt u het zelf ervaren.

Bezoek vrijblijvend onze showroom en onze verkopers zullen samen met u een selectie samenstellen waar u nog jaren plezier van heeft!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak