Nieuwe Siemens StudioLine ovens

Met de nieuwe Siemens StudioLine iQ700 ovens ben je volledig in control, waar je ook bent!

Siemens heeft de nieuwe lijn StudioLine ovens gelanceerd. De ovens zijn voorzien van diverse nieuwe slimme functies. Hierdoor zet je met nog meer gemak de heerlijkste gerechten op tafel.

De nieuwste lijn van Siemens is te bewonderen bij ons in de showroom.

Geïntegreerde camera

Bekijk je gelijkmatig bruinende gerechten nu vanaf afstand op je telefoon, waar je ook bent. Het is niet alleen leuk om te zien, maar ook nog functioneel. De camera kan namelijk je gerechten in de gaten houden.

Siemens2023 02

Individuele bruining

De ovens zijn uitgerust met Individuele Bruining. Je kan zelf uit één van de vijf verschillende bruiningsniveaus kiezen en je oven doet de rest. De geïntegreerde camera houdt het gekozen niveau nauwlettend in de gaten. Is het juiste bruiningsniveau bereikt? Dan schakelt de oven zichzelf uit.

Home Connect-app

De oude StudioLijn ovens waren al voorzien van Home Connect, maar er valt nu nog meer uit te halen. Zo kan je via de app de binnenkant van de oven in de gaten houden. Je kunt zelfs watertandend lekkere timelapse-video’s maken en doorsturen naar je vrienden.

REU SIE EOX Empowering

Stomen zonder bijvullen

Nooit meer het reservoir van de stoomoven tussentijds bijvullen, door de vaste wateraansluiting. Hiermee heb je altijd vers water om mee te stomen en hoef je nooit meer het niveau in het waterreservoir in de gaten te houden of tussentijds bij te vullen.

Een greep die lijkt te verdwijnen

Naast diverse slimme toevoegingen is ook het design van de ovens vernieuwd. Bij het vernieuwde design is de greep van hetzelfde materiaal als de deur, waardoor deze lijkt te verdwijnen. Dit zorgt voor een rustig en tijdloos design.

Siemens2023 01

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak