Wat kost deze SieMatic keuken in Japandi-stijl?

Ontdek de betaalbare luxe van een SieMatic keuken bij Koolschijn! Wij begrijpen dat het vinden van de perfecte keuken niet alleen gaat om stijl en functionaliteit, maar ook om een passend budget. Daarom bieden wij een scala aan mogelijkheden, zodat een SieMatic keuken voor iedereen binnen handbereik ligt.

De prijs van een SieMatic keuken is afhankelijk van diverse factoren, zoals het type, de afwerking, apparatuur en het werkblad. Om u een indicatie te geven van wat een SieMatic keuken kost hebben we een inspirerend keukenontwerp voor u gemaakt. Deze speels opgestelde SieMatic keuken met bargedeelte is van alle gemakken voorzien. Het beste van alles: het is betaalbaar!

Deze Japandi-style keuken is voorzien van een kookeiland van maar liefst 3 meter lang en een apparatuurwand bestaande uit 4 hoge kasten. Hierdoor geniet je niet alleen van voldoende opbergruimte, maar ook van een overvloed aan werkruimte. Het doorlopende werkblad creëert een gezellige bar, waardoor je altijd in het gezelschap van vrienden en familie kunt koken.

Japandi

Japandi is een interieurontwerpstijl die een combinatie is van Japanse minimalisme en Scandinavisch design. Het combineert de eenvoud, functionaliteit en rust van het Scandinavische design met de warmte, textuur en vakmanschap van het Japanse design.

In de wereld van Japandi-stijl draait alles om het gebruik van natuurlijke elementen zoals hout, steen en bamboe. Deze materialen brengen een gevoel van warmte en verbondenheid met de natuur in de ruimte. Qua kleuren overheersen warme neutrale tinten zoals beige, crème en grijs, die de ruimte een rustgevende en uitnodigende sfeer geven.

Plattegrond SLC opstelling website

De keuken is uitgevoerd met de volgende kenmerken:

 • Model: SieMatic type SLC
 • Front materiaal: Kunststof + Kunststof houtdecor
 • Front kleur: Sahara Beige + Eiken Alba (of één van de andere 14 kleuren, zonder meerprijs)
 • Greep: Greeploos, greeplijsten in de kleur goldenbronce

Siemens apparatuur

Dit keukenontwerp is voorzien van een uitgebreide selectie aan Siemensapparatuur. Naast de basisapparatuur zoals een koelvriescombinatie en vaatwasser, bevat deze keuken ook een tweede oven, een warmhoudlade en een inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. En dat is nog niet alles - de keuken is afgewerkt met een stijlvolle onderbouw spoelbak en een goudkleurige mengkraan.

 • Inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem (80 cm)
 • Grote multifunctionele oven (60 cm hoog)
 • Compacte multifunctionele oven met magnetronfunctie (45 cm hoog)
 • Warmhoudlade
 • Koel/vriescombinatie met lowFrost
 • Vaatwasmachine
 • Onderbouw spoelbak
 • Mengkraan goudkleurig
Showroom website SLC Japandi Perspectief04

Werkblad van natuursteen en composiet

In dit keukenontwerp is een dun composiet werkblad gecombineerd met een dik granieten werkblad. Dit zorgt niet alleen voor een speels effect, maar ook voor functionaliteit. Het dikke gedeelte, met een dikte van 6 cm, loopt door in een gezellige bar. Perfect voor informeel dineren of ontspannen gesprekken tijdens het koken. Het dunne gedeelte van 1,2 cm dik biedt een elegante en subtiele afwerking.

Wat kost deze SieMatic keuken?

Bij Koolschijn SieMatic-huis Delft kunnen wij deze prachtige en zeer complete keuken aanbieden voor slechts € 16.950 inclusief 21% BTW, exclusief montage.

In onze showroom hebben wij deze opstelling in een alternatieve uitvoering staan. Kom vrijblijvend langs bij Koolschijn SieMatic-huis Delft en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te voorzien van een persoonlijk advies, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Naamloos 1

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak