Quooker in nieuwe kleuren!

Na de succesvolle introductie van messing patina introduceert Quooker in het najaar van 2023 twee nieuwe, stijlvolle finsihes: gunmetal en rosé koper.

Dezelfde kraan, maar tóch anders. Vanaf oktober zijn de Flex en Fusion kranen leverbaar in de nieuwe kleuren gunmetal en rosé koper. Ook de bijbehorende zeeppompen en rozetten kunnen in deze kleuren geleverd worden.

Gunmetal

Gunmetal is een materiaal dat diep donkergrijs combineert met blauwe ondertonen en voor een gestroomlijnde, industriële touch zorgt. De kleur zit eigenlijk tussen zwart en RVS in. Hierdoor kan het met zowel zwart als RVS heel goed gecombineerd worden.

2240 Fusion Round Gun Metal Lightgrey Setting Filtered water Kim Lemon
Gunmetal in de uitvoering fusion round

Rosé koper

Rosé koper is een elegante tint, die geïnspireerd is op koper maar ook neigt naar roze, en een warme, tijdloze schittering de keuken in brengt. De kleur is een chique blikvanger en kan met diverse kleuren, materialen en stijlen gecombineerd worden. Zo past de kleur in onder andere een klassiek-, modern- en scandinavisch interieur.

2222 Fusion Square Rose Copper Light Wooden Setting Blanch Leandro Asparagus 1
Rosé koper in de uitvoering fusion square

De kraan die alles kan

Quooker kranen geven direct koud, warm en kokend water. Dit bespaard niet alleen veel ruimte en tijd, maar ook energie. De Quooker Fusion is verkrijgbaar in round en square. De Quooker flex is er alleen in ronde variant en heeft een flexibele uittrekslang. Hierdoor kan je met je warme of koude waterstraal overal bij.

Drink je water graag gekoeld of bruisend? Dan is de CUBE de perfecte aanvulling voor jou. Met de CUBE heb je namelijk direct gekoeld én bruisend water. Dit maakt het gebruik van plastic flessen overbodig - win win!

Naast de nieuwe kleuren gunmetal en rosé koper, zijn de kranen ook leverbaar in chroom, roestvrij staal, zwart, messting patina en goud. Met dit brede scala en kleuren zit er altijd iets voor jou bij!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak