Bora - More than cooking

Keukens veranderen van een functionele plek in een echte leefruimte. Met innovatieve producten koken makkelijker maken en een gezonde levenswijze mogelijk maken. Samen genieten. Een huis creëren dat alles en iedereen verenigt. De keukeninbouwapparatuur van BORA.

Kookveldafzuigsystemen

Koken alsof u in de frisse lucht staat - dat is voor ons vanzelfsprekend. Revolutionaire kookveldafzuigsystemen die stil zijn, het zicht niet belemmeren, kookluchtjes heel effectief filteren en eenvoudig te reinigen zijn. Zo ontstaat een nieuwe manier van koken en wordt een persoonlijk keukenontwerp mogelijk. De kookveldafzuigsystemen van BORA.

Bora signaturekitchen2024 pkas3 pkt3 pkfi3 pkfi3 rgb

Bora X BO

BORA X BO. De professionele stoomoven voor thuis. Innovatieve heteluchttechnologie, effectieve geurfiltering, talloze automatische en speciale programma's vereenvoudigen het koken en helpen bij het realiseren van betere kookresultaten.

Bora signaturekitchen2024 detail rgb

Koel- en vriessystemen

Een slim ontwerp en effectieve koeling. Fris denken – de koel- en vriessystemen van BORA. Met de BORA koel- en vriessystemen kan voedsel doeltreffend lang vers worden gehouden en overzichtelijk worden bewaard. De verschillende koelkastvarianten en de vriezer hebben een elegant ontwerp met hoogwaardige en goed doordachte componenten voor het interieur.

Bora signaturekitchen2024 c178k rgb

Verlichting

Minimalistisch design en maximaal licht. Koken en wonen in het juiste licht. De BORA Horizon en BORA Stars zweven boven het werkblad, het kookveld of de eettafel. Ze zorgen naar wens voor de perfecte verlichting en een prettige sfeer.

Bora signaturekitchen2024 diningtable rgb

BORA QVac

Levensmiddelen langer houdbaar maken, afval en verspilling verminderen en tegelijkertijd smaak maximaliseren – dat gaat ons na aan het hart. Dankzij het geïntegreerde BORA QVac vacumeerapparaat blijven levensmiddelen tot drie keer langer houdbaar.

Bora signaturekitchen2024 qvacss 01 rgb

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak