Afspraak maken
Producten header

Houtlook tegels

Tegels met een moderne interpretatie van natuurlijk hout.

Koolschijn presenteert u natuurlijke materialen om uw interieur en exterieur te intensiveren. Doordrongen met schoonheid en kracht, zijn de houtlook tegels bij Koolschijn ideaal voor uw hedendaagse leven. Verschillende kleuren en texturen die doen denken aan de nerven van hoge klasse hout en dit combineert om Houtlook tegels te creëren met een natuurlijke aantrekkingskracht, klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Ziet u het verschil?
Houtlook tegels is voor wat betreft kleur en structuur bijna niet van echt hout te onderscheiden. De tegels zijn vrijwel allemaal gekalibreerd en daardoor met weinig voeg te leggen. Dit komt de echtheid duidelijk ten goede. Want hoe strakker de tegels tegen elkaar aan kunnen worden gelegd, hoe meer het op echt hout lijkt.

Voordelen van een houtlook tegelvloer tegenover echt hout:
Een Houtlook tegelvloer kent nauwelijks slijtage en neemt geen vocht op. Hierdoor is er een minimum aan onderhoud nodig. Hierdoor hoeft u de vloer niet te behandelen, schuren en te oliën.
Daarnaast is de vloer zeer eenvoudig te reinigen. Houtlook vloertegels kunnen zeer strak gelegd worden waardoor er nauwelijks sprake is van voegen. De vloertegels zijn een een flink aantal lengtes en maten leverbaar.

In tegenstelling tot echt hout, genieten houtlook tegels van de voordelen van normale tegels. Natuurlijk heeft het wel die warme uitstraling die echt hout ook heeft en zijn houtlook tegels niet van echt hout te onderscheiden.

Tevens kunt u onder een houtlook tegelvloer wel vloerverwarming plaatsen. Bij echt hout kan dit niet.

Bij reparatie van houtlook tegels of verbouwing is er geen verschil te zien tussen de oude en nieuwe delen, omdat de vloerdelen niet verkleuren en geen slijt plekken vertoont.

Details

Houtlook tegels picture 1 Houtlook tegels picture 2 Houtlook tegels picture 3 Houtlook tegels picture 4 Houtlook tegels picture 5

Wilt u niets missen? schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief:

Het emailadres klopt niet. Controleer het en probeer het nogmaals.
Er ging iets mis, probeer het nog eens.
U heeft zich succesvol aangemeld.

© 2022 Koolschijn

Siematic Logo
 
sluiten afspraak Maak een afspraak of bel 015 - 251 71 71

Geef aan wanneer u een afspraak wil plannen

Vul onderstaande gegevens in zodat we u zo goed als mogelijk van dienst kunnen zijn.
Uw bericht is verstuurd. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Er zijn fouten opgetreden in het formulier. Controleer de velden en probeer het nogmaals.


* Verplicht in te vullen