Binnenkijken bij...

Een woning in Nootdorp, waar wij zowel de keuken als de badkamer mochten leveren.

Keuken

Deze ruime keuken is van alle gemakken voorzien. De SieMatic keuken is uitgevoerd in de kleur Sterlinggrijs glazend en is onder andere voorzien van luxe Miele apparatuur. De ingebouwde plafondunit van Wave zorgt voor een vrije ruimte boven het kookgedeelte.

Werkblad

Het 12 mm dunne werkblad is gemaakt van composiet in de kleur van Concreto mat en vormt een mooi contrast met de lichte fronten. Het werkblad bied zeer veel werkruimte. In de hoek van de keuken staat op het werkblad een kruidentuin in hetzelfde materiaal. Een leuk element om verse kruidenplanten en andere kookbenodigdheden in te zetten.

Plattegrond

Badkamer

Net als bij de keuken is er bij deze badkamer veel aandacht besteed aan detail. De badkamer heeft een zeer luxe uitstraling door onder andere de marmerlook tegel en de inbouwkranen. Het vrijstaande bad op pootjes zorgt voor een ruimtelijk effect. Daarnaast geeft de grote glazen douchewand zonder profiel een zeer transparante en ruimtelijke uitstraling. De zwarte details geven contrast aan de ruimte en maken het geheel wat stoerder.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak
Philip
Adviseur
Plan afspraak