Afspraak maken

Bekijk onze nieuwsitems.

Wij zijn er als eerste bij om u nieuws uit de keuken, badkamer of tegelwereld te vertellen.
Via de website of onze nieuwsbrief.

Tijdlijn
Jan 16
Koolschijn het meest succesvolle individuele SieMatic verkooppunt 2018!
Koolschijn het meest succesvolle individuele SieMatic verkooppunt 2018!
Delft d.d. 16-01-2019
Koolschijn ontvangt Blijk van waardering van SieMatic Nederland:
"SieMatic Nederland dankt Koolschijn - SieMatic Huis Delft voor de samenwerking en het vertrouwen in SieMatic. Uw inzet en enthousiasme voor het merk SieMatic heeft ertoe geleid dat Koolschijn - SieMatic Huis Delft in het jaar 2018 opnieuw het meest succesvolle individuele SieMatic verkooppunt is gebleken.
Koolschijn - SieMatic Huis Delft is naast een gewaardeerde klant ook een partner gebleken die een positieve invloed heeft op het uitdragen van het merk SieMatic in haar regio en binnen haar klantenkring. Ook in de komende jaren willen wij met u op persoonlijke en deskundige wijze blijven samenwerken om ons succesvolle partnership te continueren.
Namens SieMatic Nederland B.V.
Rainier Zweep, directie"
Dec 12
Kookdemo - Zaterdag 15 december van 10:30 t/m 16:00 uur
Kookdemo - Zaterdag 15 december van 10:30 t/m 16:00 uur
Koolschijn is één van de geselecteerde Miele dealers waarmee Miele een bijzondere samenwerking is aangegaan. 
Bij Koolschijn kunnen klanten terecht voor een totaalervaring van Miele inbouwapparaten in combinatie met een inspirerende keuken. Naast de presentatie van basismodellen wordt ook een aantal topmodellen uit de productgroepen stoomovens, koffieautomaten, afwasautomaten en afzuigkappen getoond. Om de totaalbeleving te versterken beschikt Koolschijn over een compleet ingerichte keuken voor het organiseren van kookdemonstraties.
Zaterdag 15 december kunt u zich laten inspireren en informeren over de voordelen van koken met stoom. Tussen 10.30 uur en 16.00 uur worden er demonstraties gegeven door twee Miele chef-koks die u het verschil laten proeven tussen traditioneel koken op de kookplaat en koken in de stoomoven. Tevens laten de chefkoks het verschil proeven tussen bakken in boter op de kookplaat en braden in een combi-stoomoven van Miele.
Een ieder is van harte welkom deze sessies bij te wonen.

Koken met stoom demonstratie, komt u ook gezellig langs?!
Dec 10
Quooker | Zwarte kokendwaterkraan
Quooker | Zwarte kokendwaterkraan
Nieuwe finish
Quooker zwart is de naam van alle Quooker-producten met zwarte finish. Hij bestaat uit een zwarte Fusion Square en Fusion Round, oftewel met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Beide zwarte kranen zijn mengkraan en kokendwaterkraan in één en wisselen direct van koud naar kokend water en andersom. Ze bieden alle voordelen van de vertrouwde Quooker: energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Ook de bijpassende zeeppomp is in het zwart verkrijgbaar.
Dec 6
Bedien je keuken met je smartphone
Bedien je keuken met je smartphone
Door je huishoudapparaten slim aan te sturen via Home Connect, komt er een hele nieuwe lifestyle binnen handbereik. Zo kun je alle apparaten die zijn uitgerust met wifi, gewoon bedienen via je eigen touch devices. Laat de bijbehorende app bijvoorbeeld zelf het beste wasprogramma voor je kiezen of je helpen om iedere dag afwisselend en smakelijk te koken. Als je besluit ze te koppelen aan een smart home hub, kun je de apparaten zelfs met je stem te bedienen.
May 2
Cotto Ceramix; Tegels, uniek in zijn soort!
Cotto Ceramix; Tegels, uniek in zijn soort!
Deze prachtige keramische tegels zijn vervaardigd in Spanje, met meer dan 50 verschillende tegels is het aantal combinaties haast eindeloos. Wilt u trendy? Dan kiest u voor het patchwork, de Tassel. Toch liever mediterraan? Uw keuze zal op Gaudi vallen. Of wat denkt u van de patroonvloeren met grijs, wit en zwart?

Net zoals bij de echte cementtegels kan een lichte variatie worden opgemerkt tussen de kleur van de basistegels ten opzichte van gedecoreerde tegels, dit komt door de verschillende productiemethoden.
Feb 8
Koolschijn Delft ontvangt onderscheiding
Koolschijn Delft ontvangt onderscheiding
Hoezee! Wij zijn onderscheiden als "Premium individuele SieMatic Dealer 2016"!
Directeur van SieMatic Rainier Zweep overhandigde op 4 januari officieel de prijs aan Nico van Beek directeur van Koolschijn Delft. Deze eervolle onderscheiding is ons toegekend omdat Koolschijn Delft in 2016 wederom de grootste SieMatic dealer van Nederland was. Naast de prachtige SieMatic keukens kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor keukens uit onze eigen Koolschijn Collection. Neem een kijkje op de website of loop rond in onze ruime showroom, de koffie staat klaar. Tot snel!​
Dec 12
Nieuw: Quooker Flex
Nieuw: Quooker Flex
De kokendwaterkraan met flexibele uittrekslag

De nieuwe Quooker FLEX is een kokendwaterkraan, uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Het wassen van slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net als het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of die ene, te grote snijplank. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker.
Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik. Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid.
De Quooker FLEX is een volledig Nederlands ontwerp en wordt in Quookers eigen, Nederlandse fabriek gemaakt. Hier wordt iedere dag gewerkt aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de producten nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier te maken. De FLEX is hiervan het meest recente resultaat. Hij is verkrijgbaar in het kenmerkende design met een ronde uitloop, in twee finishes: chroom en roestvrij staal.
Jun 8
Geberit Aquaclean Mera douche-wc
Geberit Aquaclean Mera douche-wc
De nieuwe Geberit douchewc past nadrukkelijk maar tegelijk ook harmonisch in elk badkamerontwerp. Geberit AquaClean Mera legt de lat op alle vlakken hoger. Het biedt de hoogste standaards op het gebied van technologie, ontwerp en comfort.
Jun 7
Kookplaat en afzuigkap-in-één; Bora
Kookplaat en afzuigkap-in-één; Bora
De Bora kookplaat is in onze showroom te bewonderen!
Ontdek de vele voordelen:
- Vrij zicht: Het voordeel van het vrije zicht: Geen storende afzuigkap
- Frisse licht: De tijdens het koken vrijkomende vetdeeltjes worden niet meer in de ruimte verspreid maar opgevangen in het roestvrijstalen vetfilter.
- Rust, efficientie, reinigings-comfort en de allerbeste materialen!
May 7
Kerlite: Het nieuwe product in keramiek
Kerlite: Het nieuwe product in keramiek
De basis producten om “Kerlite” te maken zijn de normale basisproducten gebruikt bij het vervaardigen van keramische tegels. Kerlite heeft vele toepassingsmogelijkheden. De platen zijn slechts 3 mm dik, hierdoor krijgt men flexibele eigenschappen. Kerlite is een lichtgewicht product dat makkelijk hanteerbaar is: 7,4 kg per m2.
50x50cm, 100x100cm en 40x100cm behoren tot de standaard afmetingen.

Kerlite: harder dan steen, lichter dan aluminium en flexibeler en handelbaarder dan traditioneel keramiek.
Apr 1
SieMatic keukenideeën: Pure, Classic en Urban
SieMatic keukenideeën: Pure, Classic en Urban
Om u thuis te inspireren en te informeren, hebben we brochures gemaakt. Deze zijn afgestemd op de lifestyles waar onze keukens en interieurideeën op zijn gebaseerd: Pure, Urban en Classic.
Haal de brochures gratis af in onze showroom of....
Feb 12
Inspiratie begint bij....
Inspiratie begint bij....
De zoektocht naar de ideale droomkeuken, badkamer of tegels begint met het verkrijgen van inspiratie.
Via onze nieuwsbrief houden wij u 2x per jaar op de hoogte van de nieuwste trends. Op onze website kunt u per stijl enkele populaire opstellingen vinden. Nieuw is onze grote collecties afbeeldingen, te bekijken via Pinterest.
Het gaat om beleving!

Het meest populair afgelopen maand:
1) De Riverdale keuken, voorzien van de vele kenmerkende Riverdale accessoires
2) De houtlook tegels, landelijk en tevens uitstekend toe te passen in een moderne stijl
3) De greeploze keukens van SieMatic en dan met name de SieMatic S2
Oct 31
Nieuw in onze showroom: Pitt cooking
Nieuw in onze showroom: Pitt cooking
Sinds kort ook in onze showroom te bekijken: PITT Cooking!
Deze eyecatcher hebben wij verwerkt in een nieuwe keukenopstelling van SieMatic.

Wilt u niets missen? schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief:

Het emailadres klopt niet. Controleer het en probeer het nogmaals.
Er ging iets mis, probeer het nog eens.
U heeft zich succesvol aangemeld.

© 2019 Koolschijn

Siematic Logo
 
sluiten afspraak Maak een afspraak of bel 015 - 251 71 71

Geef aan wanneer u een afspraak wil plannen

Vul onderstaande gegevens in zodat we u zo goed als mogelijk van dienst kunnen zijn.
Uw bericht is verstuurd. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Er zijn fouten opgetreden in het formulier. Controleer de velden en probeer het nogmaals.


* Verplicht in te vullen