Afspraak maken
Producten header
SieMatic

SieMatic SLX Pure

De nieuwste lijn van SieMatic is de SLX Pure. Een greeploze keuken met een luxe uitstraling en een elegant lijnenspel. Deze nieuwste SieMatic lijn is tijdloos en hedendaags en kenmerkt zich door de vernieuwde greeplijst en greeplijstverlichting.

De vernieuwde greeplijst is hét middelpunt van SieMatic SLX. De greeplijst staan onder een hoek, waardoor het zwevende effect van het werkblad wordt versterkt. Het materiaal van de greeplijst loopt door op de bovenzijde van de fronten. Dit zorgt voor een fijne grip en een verfraaide uitstraling. Daarnaast kan de greeplijst voorzien worden van verlichting. Het led-licht kan qua licht-temperatuur en licht-sterkte aangepast worden. Op deze manier bepaal je zelf de gewenste sfeer.

De nieuw ontworpen greeplijst zorgt er samen met de greeplijstverlichting voor dat het strakke lijnenspel wordt benadrukt. Hiermee kan zowel horizontaal als verticaal de nadruk gelegd worden.

Details

SieMatic SLX Pure picture 1 SieMatic SLX Pure picture 2 SieMatic SLX Pure picture 3 SieMatic SLX Pure picture 4 SieMatic SLX Pure picture 5

Wilt u niets missen? schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief:

Het emailadres klopt niet. Controleer het en probeer het nogmaals.
Er ging iets mis, probeer het nog eens.
U heeft zich succesvol aangemeld.

© 2021 Koolschijn

Siematic Logo
 
sluiten afspraak Maak een afspraak of bel 015 - 251 71 71

Geef aan wanneer u een afspraak wil plannen

Vul onderstaande gegevens in zodat we u zo goed als mogelijk van dienst kunnen zijn.
Uw bericht is verstuurd. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Er zijn fouten opgetreden in het formulier. Controleer de velden en probeer het nogmaals.


* Verplicht in te vullen