Afspraak maken
Uschi en Ton header
Uitstekend advies en goede service
Uschi en Ton over de nieuwe keuken Wij waren erg tevreden over de voorstellen van Koolschijn over de herinrichting van de keuken en bijkeuken na een grote verbouwing. Deze adviezen waren niet alleen kostenbewust maar ook vaktechnisch up-to-date en waardevol (stoomoven). Daarnaast konden bijna alle mogelijkheden en indelingen in de uitgebreide showroom worden bekeken.
Na het bestellen van de Siematic-keuken gebeurde het plaatsen eveneens door Koolschijn op een precieze manier en dit kunnen we iedereen aanraden.

Met het eindresultaat zijn we nog steeds gelukkig en enkele kleine onvolkomenheden die ons soms pas na weken opvielen werden zonder problemen vlot verholpen. Kortom een goede en positieve ervaring.
Tip voor de stoomoven: Ge­stoom­de zalm met ui-bies­look­bo­ter
Tip voor de stoomoven: Ge­stoom­de zalm met ui-bies­look­bo­ter Ingrediënten

1 zakje verse bieslook (25 g), fijngesneden
1 rode ui, fijngesnipperd
125 g zachte roomboter
4 stukken zalmfilet (of zalmhaasjes van gelijke grootte, ca. 500 g)
200 g peultjes
200 g sugar snaps
1 kleine broccoli (200 g), in roosjes

Bereiden

In kom bieslook en uisnippertjes met vork door boter mengen. Kruidenboter op smaak brengen met zout en peper. Zalm met zout en peper bestrooien en in ingevette stoominzet of RVS vergiet leggen. Peulen, sugar snaps en broccoliroosjes rond zalm leggen. Stoominzet of vergiet boven laag kokend water in pan hangen (mag water niet raken). Deksel erop leggen en zalm en groenten in 6-7 min. gaarstomen. Vis op bord leggen, groenten eromheen scheppen en kruidenboter op warme vis leggen. Lekker met risott

© 2017 Koolschijn

Siematic Logo
 
sluiten afspraak Maak een afspraak of bel 015 - 251 71 71

Geef aan wanneer u een afspraak wil plannen

Vul onderstaande gegevens in zodat we u zo goed als mogelijk van dienst kunnen zijn.
Uw bericht is verstuurd. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Er zijn fouten opgetreden in het formulier. Controleer de velden en probeer het nogmaals.






* Verplicht in te vullen